72-årig solist gør status på nyt album: “Jeg er lykkelig, jeg er vred, jeg er forundret. Som alle andre er jeg til i verden”

Den 72-årige Niels Skousen er klar med et nyt album, “Hvem er du som kommer imod mig”. Det udkommer den 4. november på kollegaen Nikolaj Nørlunds pladeselskab Auditorium. Nikolaj Nørlund har produceret pladen med Mads Brinch som co-producer.

Niels Skousen udtaler forud for udgivelsen:

»Dette album er mere end de tidligere en rejse og et øjebliksbillede. Produceret på relativt kort tid, men koncentreret, en helhed, et værk. Fortællinger og skitser, billeder. Et greb om følelserne. Jeg sætter ord på min dagligdag. Brudstykker, samtaler, tv-virkelighed, film jeg ser, folk jeg møder. Jeg er lykkelig, jeg er vred, jeg er forundret. Som alle andre er jeg til i verden. Jeg ser tilbage, jeg ser frem, jeg ser mig omkring, ser ind i mig selv. Jeg lever her i Danmark. Det er efterår 2016.«

I titelsangen synger Niels Skousen bl.a.:

»Hvem er du som kommer imod mig?
Hvem er du
Hvem er du som går ved min side ?
Hvem er du

Mure og hegn – hårdt imod hårdt
alle dæmninger brister og vores verden skylles bort
Vi har tabt hinanden, ved det ikke endnu
De blinde leder de døve. Hvem er jeg? Hvem er du?«
 
Der er tale om Niels Skousens femte album, siden han gjorde comeback i 2002 med det Nørlund-producerede album “Dobbeltsyn”. På det nye album finder man bl.a. numre som “Mænd er fra Mars”, “Pitstop” og “Hilde Dymar” samt Fjende eller ven”.

Niels Skousen giver omkring udgivelsen to koncerter, på Voxhall i Aarhus den 3. november og i kultur- og bevægelseshuset KU:BE på Frederiksberg den 5. november.

Niels Skousen var i sin tid et toneangivende medlem af beatgruppen Skousen & Ingemann, og han udgav siden også soloalbum, bl.a. “Landet rundt”.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and
%d bloggers like this: