Dobbelt OB-målskytte får svært ved at sove

Inden søndagens kamp mod FC Nordsjælland var OB-fansene endnu ikke blevet vidner til mål på Trefor Park i denne sæson. Det ændrede indskiftede Thomas Mikkelsen på, da han efter 50 minutters spil lobbede bolden i mål til 1-0 over FCN.

Kampen endte 3-1 til OB.

Thomas Mikkelsen kom på banen fra bænken for at erstatte den skadede Rasmus Festersen, og blev dagens helt med to mål. En præstation som den høje angriber er glad for.

– Jeg er en meget glad mand i dag. Når man har gjort en forskel, så er det altid noget lidt andet. Det bliver nok lidt svært at sove i aften, men det er dejligt.

– Det var selvfølgelig dejligt endelig at kunne bidrage. Nu har jeg været i OB i to sæsoner, men været udlejet to gange, så det er dejligt endelig at kunne vise, at jeg kan score mål, siger Thomas Mikkelsen.

Mikkelsen var i sidste sæson udlejet til Vejle i 1. division, hvor det blev til 11 scoringer. Nu er han tilbage i OB, og opstarten har budt på mere spilletid end normalt, og det er med til at udvikle OB-angriberen.

– Spilletid gør meget for, at man bliver bedre. Jeg kan sagtens blive endnu bedre, og det er jeg sikker på, at jeg kan blive her i OB, jo flere kampe jeg får.

I løbet af ugen kom det frem, at en skotsk klub i løbet af sommeren havde Mikkelsen i kikkerten og afsendte et bud på spilleren. Det tilbud blev afvist af OB, og det har ikke den store effekt på søndagens tomålsskytte.

– Jeg har kontrakt her i OB, og det er den, jeg forholder mig til. Alt det ude bagved, det ved jeg faktisk ikke så meget om. Men jeg har det godt her i OB og jeg får spilletid, siger Thomas Mikkelsen.

You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply

You must be logged in to post a comment.

Powered by WordPress | Designed by: Premium Themes | Thanks to Free WordPress 4 Themes, Download Premium WordPress Themes and
%d bloggers like this: